Για τη πιό όμορφη

                  και ξεχωριστή ημέρα

                                της ζωής σας!

             Ο γάμος σας!

Αυτή η στιγμή, είναι αφιερωμένη σε εσάς. Είναι η δική σας μέρα. Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο, κι αφήστε τα λουλούδια να περιγράψουν το γάμο των ονείρων σας!

Η προτεραιότητά μας είναι να επικεντρωθούμε στο προσωπικό γούστο και το χαρακτήρα σας, να κατανοήσουμε το όνειρό σας, και να βρούμε μαζί τα κατάλληλα λουλούδια και τον σωστό τρόπο για το στολισμό, προκειμένου να αντικατοπτρίζει τη μοναδικότητά σας.

Όλες οι προτάσεις για το στολισμό του γάμου μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με το δικό σας οικονομικό όριο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα 5 πλήρη οικονομικά πακέτα που δημιουργήσαμε για να ταιριάζουν σε κάθε μπάτζετ.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210.6011925 ή στο 6972342920 – Υπεύθυνη: Νάγια Φρέντζου.

Δείτε πιο πολλούς στολισμούς γάμων στη σελίδα μας στο Facebook  αλλά και στο Instagram!

Παρακάτω, θα δείτε κάποια παραδείγματα της δουλειάς μας, στολισμούς γάμων με διάφορα θέματα, σε εκκλησίες, εξωκλήσια και παρεκκλήσια, σε κτήματα και κέντρα εκδηλώσεων, σε όλη την Αττική. 

Η επιλογή των λουλουδιών, των φυτών, των χρωμάτων, του θέματος και του γενικότερου στυλ του στολισμού, γίνεται από το ζευγάρι με εμάς δίπλα του να συμβουλεύουμε, να προτείνουμε και να συνδυάζουμε τις επιλογές του, με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας.

*Κάντε κλικ πάνω στις παρακάτω εικόνες για να δείτε τον αντίστοιχο στολισμό.

Κατεβάστε τη λίστα στολισμού και ξεκινήστε να ονειρεύεστε τον γάμο σας!

Σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με όσα πρέπει να μεριμνήσετε για το στολισμό του γάμου σας. Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτά που σας ενδιαφέρουν για τη μεγάλη μέρα, ώστε να μη ξεχάσετε κάτι, γιατί ως γνωστόν, η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Η προετοιμασία ενός γάμου, μπορεί μεν να απαιτεί αρκετό τρέξιμο και πολύ χρόνο, αλλά είναι ένα ταξίδι, μια διαδικασία που σίγουρα μετά το γάμο θα αναπολείτε. Δε χρειάζεται κανένα άγχος, είμαστε εμείς εδώ για εσάς!